Expert Strength BioSurface Peel™ proizvodi su plod dugogodišnjeg istraživanja znanstvenog tima stručnjaka za zdravlje kože iz Dermalogice i Međunarodnog Dermalnog Instituta (IDI). Aktivni sastojci djeluju sinergijski, smanjuju površinsku hrapavost kože i fine linije, tretiraju akne i pojavu pigmentacije u epidermisu i dermisu.
BioSurface Peel je snažan i učinkovit profesionalni kemijski piling koji dramatično obnavlja kožu. Jedinstvena tehnologija višefaznog sustava ne narušava prirodne, biološke procese obnove kože i uklanjanja mrtvih stanica – ubrzava uklanjanje slojeva stanica epidermisa i snažno potiče obnovu kože bez upalnih procesa koji potiču proces starenja kože i bez dugog vremena oporavka koje je inače karakteristično za kemijske pilinge.
Njegova posebnost je u tome što se nanosi u slojevima zahvaljujući čemu koža nije šokirana naglom promjenom pH vrijednosti što minimalizira pojavu iritacije, a sami tretman sastoji se od 4 koraka:
Prvi korak otapa lipide na površini kože i sebum te ujedno djeluje protuupalno na akne. Priprema kožu za dublju penetraciju sljedećih preparata.
Drugi i treći korak su dvofazni peeling. Prvi je nanošenje sloja aktivnih enzima, a drugi nanošenje aktivnih kiselina. Enzimi razgrađuju proteine, otapaju mrtve stanice, omekšavaju kožu i pripremaju je za prodiranje kiselina. Fitinska kiselina posvjetljuje kožu i iznimno je učinkovita, osobito kod pigmentacija uzrokovanih hormonima.
Četvrti i posljednji korak je nanošenje De-celeratora, tekućine koja stabilizira kiseline i vraća pH vrijednost kože u normalu. Sadrži ekstrakt kvasca koji obnavlja kožu, ekstrakt lišća zobi, japanskog zelenog čaja i krastavca smiruju kožu.
Najveća prednost ovog snažnog peelinga je ta što neće ostaviti neželjene posljedice poput upalnih procesa ili potrebe za duljim oporavkom kože. Prema stanju vaše kože provodimo kuru tretmana kojima rješavamo probleme poput hiperpigmentacije, bora, neujednačenog tena i akni.

osmom OsmoLipo  najnoviji ultrazvuk za oblikovanje tijela

O.U.I.™ ultrazvučna inverzna osmoza najnapredniji je sistem za tretiranje lokaliziranih masnih naslaga pročitaj više

 

adipom Bodymetrix  uređaj za ultrazvučno mjerenje potkožnog masnog tkiva

Individualan pristup svakom klijentu pri odabiru tretmana za oblikovanje tijela pročitaj više

 

JER SAMO ZDRAVA KOŽA JE LIJEPA KOŽA

oxynovolice

 OxyProAge  Hijaluronski filer BEZ igle 

Intenzivan tretman pomlađivanja i popunjavanja bora pročitajte više

BSPMPredstavljamo novu generaciju kemijskog pilinga za kožu!
BioSurface Peel™ plod je dugogodišnjeg istraživanja znanstvenog tima stručnjaka za zdravlje kože iz Dermalogice i International Dermal Institute-a (IDI).Više...

Pretraživanje

liceručnikm
   
   U službi zdravlja i ljepote vaše    kože Derma care centar ROSA    certificiran je Dermalogica salon

trbuhm Najnovije tehnologije za neinvazivno  oblikovanje tijela. Svi naši uređaji  proizvedeni su u EU i usklađeni su s  novim europskim normama

rukem Za vaše zdrave i prekrasne nokte  samo certificirani profesionalni  proizvodi. Nail design centar ROSA  mjesto je vrhunske usluge i edukacije 

 Derma care centar ROSA vas savjetuje 

Imate li pitanja ili trebate savijet? Rado ćemo vam pomoći i podijeliti naše znanje i iskustvo s vama!  Pošaljite nam upit