BT gear

btgearsvi

Bio-Therapeutic uređaji za analizu kože omogućuju preciznu individualiziranu dijagnostiku stanja kože.

Bt-Analyze je uređaj za analizu vlažnosti kože koji povezuje bio električnu tehnologiju otpora kože sa novo dizajniranim i osmišljenim senzorom membrane kože. Analiza se vrši na svim zonama lica, vrata i dekoltea kako bi se dobili što točniji bio-markeri, te precizno odredila vrsta tretmana i njega.

Bt-Vision je analizator kože s povečalom i osvjetljenjem Bt-vision je savršen alat za analizu kože posebno dizajniran za nesmetan rad ruku terapeuta. Različite leće pružaju raspon povećanja od 1.2X do 3.5X, te se u svrhu što preciznije analize dvije leće mogu postaviti istovremeno. Bijelo LED osvjetljenje pruža čiste i precizne procjene, pri preporučanju određenih proizvoda za njegu i kozmetičkih tretmana.

Bt-Zoom ručno je povečalo sa led osvijetljenjem. Povećava mjesto mjerenja do 5 puta te nam omogućava detaljniji prikaz kožnih promjena i pigmentacija na koži. Bijelo LED osvijetljenje pruža čiste i precizne procjene i sigurnu dijagnostiku kože.

Jedan od najpopularnijih BT gear uređaja je Bt-Micro. Bt-Micro ne spada u uređaje za analizu kože ali je naizostavan dio svakog tretmana lica.Bt-micro je ultrazvučna špatula koja nam služi za tzv. upucavanje aktivnih sastojaka iz preparata u dublje slojeve kože te djeluje kao ultrazvučni peeling sa mikro amperskim prodiranjem koji efektom poput kavitacije odstranjuje začepljena područja. Primjenjuje se u svrhu regeneracije i pomlađivanja kože te znatno pospješuje proces prirodnog ljuštenja kože bez neželjenih pojava crvenila na koži.

Cijena tretmana: ne naplaćuje se

Analiza Kože

  • BT GEAR
  • FACE MAPPING

BT gear

btgearsvi

Bio-Therapeutic uređaji za analizu kože omogućuju preciznu individualiziranu dijagnostiku stanja kože.

Read More

DERMALOGICA FaceMapping 

facemapp

FaceMapping je revolucionaran pristup analizi kože.

Read More