DERMALOGICA BioSurface Peel

bspnova

Kemijski piling kojeg volimo!

Expert Strength BioSurface Peel™ proizvodi su plod dugogodišnjeg istraživanja znanstvenog tima stručnjaka za zdravlje kože iz Dermalogice i Međunarodnog Dermalnog Instituta (IDI). Aktivni sastojci djeluju sinergijski, smanjuju površinsku hrapavost kože i fine linije, tretiraju akne i pojavu pigmentacije u epidermisu i dermisu.
BioSurface Peel je snažan i učinkovit profesionalni kemijski piling koji dramatično obnavlja kožu. Jedinstvena tehnologija višefaznog sustava ne narušava prirodne, biološke procese obnove kože i uklanjanja mrtvih stanica – ubrzava uklanjanje slojeva stanica epidermisa i snažno potiče obnovu kože bez upalnih procesa koji potiču proces starenja kože i bez dugog vremena oporavka koje je inače karakteristično za kemijske pilinge.
Njegova posebnost je u tome što se nanosi u slojevima zahvaljujući čemu koža nije šokirana naglom promjenom pH vrijednosti što minimalizira pojavu iritacije, a sami tretman sastoji se od 4 koraka:
Prvi korak otapa lipide na površini kože i sebum te ujedno djeluje protuupalno na akne. Priprema kožu za dublju penetraciju sljedećih preparata.
Drugi i treći korak su dvofazni peeling. Prvi je nanošenje sloja aktivnih enzima, a drugi nanošenje aktivnih kiselina. Enzimi razgrađuju proteine, otapaju mrtve stanice, omekšavaju kožu i pripremaju je za prodiranje kiselina. Fitinska kiselina posvjetljuje kožu i iznimno je učinkovita, osobito kod pigmentacija uzrokovanih hormonima.
Četvrti i posljednji korak je nanošenje De-celeratora, tekućine koja stabilizira kiseline i vraća pH vrijednost kože u normalu. Sadrži ekstrakt kvasca koji obnavlja kožu, ekstrakt lišća zobi, japanskog zelenog čaja i krastavca smiruju kožu.
Najveća prednost ovog snažnog peelinga je ta što neće ostaviti neželjene posljedice poput upalnih procesa ili potrebe za duljim oporavkom kože. Prema stanju vaše kože provodimo kuru tretmana kojima rješavamo probleme poput hiperpigmentacije, bora, neujednačenog tena i akni.

Trajanje tretmana: 45 - 60 min

Cijena tretmana: 550,00 kn

 

Tretmani HIPERPIGMENTACIJA

  • OXYPROAGE
  • BioSurface Peel

OXYPROAGE Active Light

LICEOXY

OxyProAge Active Light tretman je namijenjen koži sa hiperpigmentacijama.

Read More

DERMALOGICA BioSurface Peel

bspnova

Kemijski piling kojeg volimo!

Read More