Za vaš zavodljiv pogled

 

Neizostavan dodatak za savršen izgled!

Jednokratne parcijalne trepavice - trepavice u pramenovima koje se apliciraju u sklopu make up-a. Aplikacija se radi vodootpornim celuloznim ljepilom, na oku izgledaju potpuno prirodno i ugodne su za nošenje. Duljinu i gustoću trepavica prilagođavamo vašim željama. Trepavice su postojane do uklanjanja make up-a te se vrlo jednostavno skidaju sa oka.

Cijena trepavica : 50,00 kn


Parcijalne trepavice - trepavice u pramenovima apliciraju se uz cijelu dužinu kapka ( 10- 12 pramenova po oku ) ili po želji samo nekoliko pramenova u kutove oka. Apliciraju se trajnim ljepilom za trepavice te mogu trajati do tri tjedna.

Trjanja tretmana : 30 min

Cijena po pramenu : 7,00 kn


Ekstenzije trepavica - najtraženiji su tretman trepavica zbog prirodnog izgleda i osjećaja na očima. Različitim sistemima aplikacije postižem potpuno pirodan efekt trepavica. Kako bi zadržali jednak volumen nadopunu radimo svaka 3 do 4 tjedna.

Trajanje tretmana : 90 - 120 min

Cijena tretmana : 300,00 kn


Minival trepavica - tretman trajnog uvajanja trepavica namjenjen je svima koji imaju ravne trepavice neovisno o njihovoj dužini. Na svaki kapak apliciraju se uvijaći te posebni proizvodi za uvajanje trepavica. Rezultat minivala su lijepo oblo odignute trepavice od korijena koje takve ostaju do 3mj.

Trajanje tretmana: 30 min

Cijena tretmana : 150,00 kn


Korekcija obrva - oblik obrva je često zanemaren na licu, a bitno je znati da baš obrve zaokružuju cijelu sliku lica i otvaraju pogled ako su pravilnog oblika. Obrve se korigiraju tako da budu u skladu sa cijelim licem, a korigiramo ih toplim voskom i precizno pincetom.

Trajanje tretmana : 15 min

Cijena Tretmana : 30,00 kn


Bojanje trepavica i obrva - Za željeni prirodan izgled obrva boju uvijek usklađujemo sa bojom kose , aplikacijom profesionalne Combinal boje u samo nekoliko minuta postižemo željeni rezultat. Za osobe koje imaju vrlo svijetle trepavice ili ne nanose maskaru svakodnevno bojanje je idealno rješenje, također u kombinaciji s minivalom trepavica odlična priprema za lijep izgled na plaži bez make up-a.

Trajanje tretmana : 15 min

Cijena tretmana : 40,00 kn 

 

 

Tretmani ULJEPŠAVANJA

  • JANE IREDALE
  • TREPAVICE

JANE IREDALE mineralni make up

Jane Iredale je mineralni make up koji brine o vašoj koži.

Read More

Za vaš zavodljiv pogled

 

Neizostavan dodatak za savršen izgled!

Read More