O.U.I.™ - Ultrazvučna inverzna osmoza

osmokabina


Najpreciznija metoda za tretiranje lokaliziranih masnih naslaga

Ultrazvučna inverzna osmoza potpuno je nova i najnaprednija tehnika za neinvazivno tretiranje lokaliziranih masnih naslaga.
Tretman ultrazvučne inverzne osmoze je sigurna, brza i efikasna metoda mršavljenja te je u potpunosti idividualizirana. Individualan pristup obuhvaća prilagodbu terapije i popratne tretmane kako bi rezultati bili što bolji i brže vidljivi.

Ultrazvučna inverzna osmoza je bazirana na novoj tehnologiji koja predstavlja revoluciju ultrazvuka u tretmanima mršavljenja. Koristi se inovativni sistem ultrazvučnih valova kontroliran i pokretan mikroprocesorom u svrhu indukcije parcijalnih lezija stanične membrane adipocita čija je posljedica vidljivo smanjenje lokaliziranih masnih naslaga.

Za razliku od tretmana kavitacije koji se isključivo izvodi kod osoba sa večim postotkom lokalizirane dubinske masnoće, ultrazvučna inverzna osmoza djeluje na različitim dubinama masnih naslaga, te se koristi za smanjenje svih tipova lokaliziranih masnih naslaga. Uređaj O.U.I.™ koristi različite tretmanske ultrazvučne sonde (konkavna, konveksna i ravna) koje prodiru u tkivo na različitim dubinama. Tu je od neizmjerne koristi Bodymetrix analiza jer se ultrazvučna sonda odabire prema izmjerenoj dubini masnoće. Samim tretmanom ultrazvučne inverzne osmoze smanjuje se volumen adipocita (masnih stanica), a izrazito je uspješno uklanjanje masnih naslaga koje se odupiru vježbanju i dijetama.

o u i u388Tretman je vrlo ugodan i neinvazivan, provodi se u razmaku od tjedan dana te u kombinaciji sa ostalim reshaping tretmanima.

Trajanje tretmana: 40 min

Cijena tretmana: 500,00 kn

 

RESHAPING TRETMANI

  • OSMOLIPO O.U.I.™
  • Radioderm IRF
  • VACCAVITE
  • CAVITE
  • RDT
  • OXYPROAGE
  • SKEYNDOR
  • SKEYNDOR
  • BAMBOO MASAŽA

O.U.I.™ - Ultrazvučna inverzna osmoza

osmokabina


Najpreciznija metoda za tretiranje lokaliziranih masnih naslaga

Read More

Radioderm

rftijelo

Inovativni radiofrekventni aparat za ljepotu i zdravlje neizostavan je tretman oblikovanja tijela.

Read More

Vaccavite Prestige

vaccavite

Aparat Green VACaVite™ Prestige s jedinstvenom kombinacijom kavitacije i RDT® terapije predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji te istovremeno i iznimno učinkovitu anticelulitnu terapiju

Read More

Cavite Prestige

cavite
Tretman kavitacije je neinvazivna i bezbolna metoda koja omogućava brzo i učinkovito preoblikovanje tijela

Read More

RDT® Anticelulitna vakumska drenaža

vaktijelo

Najtraženija metoda uklanjanja celulita.

Read More

OxyProAge LIPOACT

lipoact

Nano serumski anticelulitni tretman

Read More

Body Sculpt DESTOCK

destock

Spa relax anticelulitni tretman

Read More

Body Sculpt GENESCULPT

genesculpt

Spa relax reshaping tretman

Read More

Body Sculpt BAMBOO masaža

bamboo

Read More